Podstawowa subskrypcja online Blue Book of Gun Values kosztuje 5 USD miesięcznie. Opinie na temat wartości? Znacznie lepsze niż tylko przeglądanie zakończonych aukcji na Gunbroker?
Dla mnie 'Blue Book' jest bardziej wartościowy ze względu na informacje dodatkowe. Wyceny mają dla mnie znaczenie tylko w ramach parametrów każdego modelu broni z osobna, a nie reprezentacji otwartego rynku.Podstawowa subskrypcja online Blue Book of Gun Values kosztuje 5 USD miesięcznie. Opinie na temat wartości? Znacznie lepsze niż tylko przeglądanie zakończonych aukcji na Gunbroker?
Dokładnie. Ponadto informacje w subskrypcjach online są podatne na ataki hakerskie i zmiany, podczas gdy jeśli są już na drukowanej stronie w książce w twoich rękach, nie zmienią się do następnego zaktualizowanego wydania.Absolutnie NIENAWIDZĘ 'subskrypcji' i w tym przypadku trzeba mieć dostęp elektroniczny, zamiast podchodzić do własnej półki z książkami.
Nie pomyślałem o zalecie wyszukiwania elektronicznego. Wszyscy wiedzą, jak, od czasu do czasu, znalezienie dokładnie tego, czego chcesz w wersji drukowanej, może być irytujące, ponieważ rzeczy nie zawsze są prezentowane w sposób, który nazwałbym "intuicyjnym".W ciągu ostatnich kilku lat znacznie zmodyfikowali i "ulepszyli" internetową Niebieską Księgę. Uważam, że teraz to uciążliwe, ale ma pewne zalety, takie jak kolorowe zdjęcia, historia wartości itp. Wyszukiwanie jest teraz o wiele lepsze.
Anthony Vanderlinden był cenionym współpracownikiem BBGV przez wiele lat. Ma rację, że wieloletni współpracownicy i eksperci w tej dziedzinie nie są już konsultowani w sprawie aktualizacji wartości.Jeśli ktoś miałby wiedzieć, to Anthony Vanderlinden. To smutne i niefortunne.