Wspaniale, że działa.
Ta kula UMC wygląda na to, że może być trochę głębiej i mieć nieco więcej zaciskania.
Nasze 44Mag i 45Colt Wins ładują wszystko, co próbowaliśmy, a COAL jest czynnikiem ograniczającym.
Kiedy dekadę temu, po kilku dekadach innej amunicji, zacząłem ładować mnóstwo 380ACP, nawet najmniejszy zadzior na wylocie zawieszał się przy wchodzeniu do komory. Te i 45ACP otrzymują zacisk stożkowy, który, jak mówią poważni strzelcy Bullseye, różni się w zależności od pistoletu, jeśli dążysz do złota.
Zostałem poinformowany, że podczas ładowania pełnego magazynka, z mocnymi ładunkami, należy zwrócić uwagę, ponieważ odrzut może poluzować magazynek.
Miło byłoby mieć bardziej przystępny cenowo karabin dźwigniowy 460 S&W Magnum niż ładna, ale kosztowna obecna oferta... a także prawdziwy double. Omówiłem double z kolegą mojego syna, sierżantem artylerii morskiej/mechanikiem, kilka lat temu, kiedy miał 12 lat i TDY na Florydzie.
Młody chirurg oka właśnie dał mi zielone światło na wznowienie normalnej aktywności i omówiliśmy odrzut i wstrząs ram Smithów X.
W przyszłym tygodniu wybiorę się na strzelnicę z 460, '92 45Colt i nowym Ruger Officer w 45ACP.
Możemy teraz dokończyć zestaw dwuręcznych kolb dla 460, które nazwałem...
Rouge Wave..... ponieważ zaskakuje tych na strzelnicy, gdy opada kurek.

Dzieci piszące kod w klanie mogą go wykonać z gumy, jeśli zajdzie taka potrzeba.
Opublikuj kilka celów, jeśli to możliwe.