Wygląda na to, że wszyscy oferują rewolwer 2 calowy 22. Zasugerowałem Coltowi po tym, jak zaoferowali King Cobra Target, aby zaoferowali standardową 2-calową Cobrę w kalibrze 22 lr. Nadszedł czas, aby to zaoferowali
Colt powinien oferować inne rewolwery, takie jak Viper, z stałymi przyrządami celowniczymi, bez zbędnych ozdób, do sportu i obrony. Moje sugestie to 4-calowy Official Police, stal nierdzewna 357, New Service w kalibrze 44 mag i 45Colt, z lufami 4 i 6 cali. Chciałbym również zobaczyć 3-calową Cobrę 22 z lufą w starszym stylu, a nawet 22 3-calowego Vipersa. Kolejną rażącą luką w ofercie Colta jest 2-calowa rama ze stopu, plus p 38, z opcjonalną osłoną kurka. Mój najczęściej noszony 2-calowy 38 to Agent z lat 80. w czarnym kolorze, z osłoną kurka Colta. Mam też drugiego bez osłony kurka, jeśli chcę nosić high cap. Rewolwery Colt ze stopu strzelają lepiej i wygodniej niż stalowe ramy S&W J, a także znacznie lepiej niż ich ramy ze stopu. To tylko moje przemyślenia.Wolałbym zobaczyć 3-calowy model z takim samym profilem lufy jak oryginalna Cobra .22.
Nie wiem, co Colt lub jakikolwiek producent ma w planach, ale wątpię, żebym kupił coś nowego, więc nie mogę podzielić się swoimi przemyśleniami. Co powiesz na 75-letni H&R 923 2-1/2", 9 strzałów. To rzadszy model SA/DA...to moja jedyna krótka lufa .22Dyskusja na ten temat dopiero dziś wieczorem. Przyszłość nieznana, ale są zapaleni zwolennicy kalibru 2,5" lub 3" .22. Jestem jednym z nich..
Jeśli wszystko, co CZolt ponownie wprowadza, jest wystarczająco dobre, aby spowodować spadek cen oryginałów o 99%, to ich jakość będzie naprawdę wspaniała.Prawdopodobnie kolejna wariacja CZ starszego modelu, która spowoduje, że oryginały stracą na wartości 99% w ciągu następnego miesiąca
Mówiłem z Lipseys i zasugerowałem przynajmniej limitowaną serię 22 lr 2 I h Cobras. Istnieją już wszystkie części z wyjątkiem lufy z zamocowanym celownikiem 22. Przedstawiciel handlowy uznał to za dobry pomysł i przedstawi go przełożonym.Co chciałbym połączyć z tym, co moim zdaniem rzeczywiście sprzeda się w dużej ilości:
King Cobra .22 w wersji 2,5 lub 3 cali, w zależności od tego, która z nich pozwala na użycie pełnej długości pręta wyrzutnika.
King Cobra .22 w kolorze "niebieskim".
King Cobra w .22 magnum
Python, więcej "niebieskich" opcji.
Anacondas w .45 Colt.
Anacondas w kolorze "niebieskim".
Myślę, że dużym ogłoszeniem na SHOT 2025 będzie nowy oksydowany Python 4,25" z 2 żebrami wentylacyjnymi.![]()
O wiele bardziej wolałbym, żeby spełniło się marzenie 45Makera! Zdecydowanie jestem za oksydowanym Pythonem 2,5 cala.To, co zobaczysz w 2025 roku, to niebieskie Pythony w rozmiarach 2,5 i 3 cali oraz stal nierdzewna Anaconda w .45 Colt, to pewne..
Nie zgadzam się. Sprzedałem ostatnio kilka rewolwerów, niektóre 38, niektóre 357, które były safe queens lub duplikatami. Kilka z nich to małe do średnich 38, które dobrze się sprzedawały. Właśnie sprzedałem Colt Official Police Mark 3 38. Więc do strzelania i obrony, wciąż jest popyt. Zawsze będzieIn todays market (the american market, the only one that really counts, the rest of us, are just residual), there is no place for a medium frame double Action revolver chambered in .38 Spl..it is sad but it is the truth...
Kto wygrawerował ten SAA? Więcej zdjęć do udostępnienia? Proszę i dziękuję!Doceniam to, że Colt kontynuuje produkcję SAA, chociaż obecnie bardzo ograniczoną. Ich dział prawny/odpowiedzialności musi leżeć w nocy i wpatrywać się w sufit ze strachu przed policją bezpieczeństwa. Niedawno zapoznałem się z instrukcją SAA; Prawie mówią, żeby z tego nigdy nie strzelać.
View attachment 939263
Call wymyśla wymówki, podczas gdy inne firmy produkują broń. Tak jest od lat. Jak dotąd przejęcie CZ nie przyniosło wielu innowacji.Chciałbym zobaczyć 1911A1. Oprócz kolekcjonerów Colta, myślę, że byłoby to atrakcyjne dla entuzjastów II wojny światowej, którzy chcieliby mieć prawdziwy pistolet z oznaczeniem Colt, na który mogliby sobie pozwolić i z którego mogliby strzelać. Wysoki popyt, niskie koszty produkcji. Wydaje mi się to rozsądnym posunięciem.